Stipt op tijd

Stipt op tijd

Stipt op tijd

Veilig uit en veilig thuis in Goeree-Overflakkee en omstreken

Een dorpje verder naar uw vriendin, met zware koffers naar de luchthaven of strak in het pak naar een klant? Met Taxi Hameeteman gaat u onbezorgd op stap.

Boek een taxi
Ziekenvervoer

Ziekenvervoer

Heeft u een afspraak voor een behandeling in het ziekenhuis? Of moet u een bezoekje brengen aan een polikliniek? Met zorg brengen en halen wij u van en naar de aangegeven medische instelling. Taxi of bus: het wordt verzorgd in samenwerking met alle zorgverzekeraars.

Airportservice

Airport service

Gaat u op vakantie of op zakenreis? Vanaf Schiphol of een andere luchthaven? Mis nooit een vlucht met Taxi & Rolstoelvervoer Hameeteman. Begin onbezorgd aan uw reis. In overleg staan wij ook voor uw klaar om u na de landing weer thuis te brengen. Voor groepen, mensen met een (lichamelijke) beperking en particulieren hebben wij de juiste auto of bus.

Receptie

Receptie

Heeft u een receptie? Dan is het fijn dat u kunt genieten van de avond, onder het genot van een hapje en een drankje. Taxi & Rolstoelvervoer Hameeteman brengt en haalt u. Het vervoer van en naar elke receptie is al een feest op zich met onze modern uitgeruste bussen en luxe taxi’s.

Taxirolstoelvervoer

Rolstoelvervoer

Bent u rolstoelafhankelijk en zoekt u bijzonder vervoer naar uw familie, vrienden, vakantie of ziekenhuisbezoek? Geen zorgen, want Taxi & Rolstoelvervoer Hameeteman heeft de oplossing voor u. Onze moderne rolstoeltaxi’s zijn uitgevoerd met de nieuwste flex-i-transsystemen en voldoen aan de laatste veiligheidseisen.

Personeelsuitje

Personeelsuitje

Een gezellige feestavond, een jubileumdiner, of zomaar een geslaagd uitje? Taxi Hameeteman brengt u en uw personeel veilig op de gewenste locatie.

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Wilt u netjes voor de dag komen bij een belangrijke zakelijke afspraak? In onze taxi kunt u ongestoord verder werken terwijl wij u naar uw bestemming brengen. Ook als u vervoer regelt voor een goede klant, is Taxi Hameeteman een betrouwbare zakenpartner.